Stirile ZileiTârgu-Jiu

ADIS Gorj a anulat licitația de 157 de milioane de lei. Tașcău: Supercom ar putea rezilia contractul

ADIS Gorj a anulat licitația de 157 de milioane de lei de colectare și transport a deșeurilor pentru un număr de 44 de localități din județ, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 10 mai. În presă s-a speculat că licitația era ”cu dedicație” pentru firma Supercom, care deja operează în jumătate din județ.

Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean care conduce și ADIS Gorj, a declarat, la Interviurile Infinit FM, că licitația a fost anulată pentru că, în caietul de sarcini, era prevăzută depozitarea deșeurilor la groapa de gunoi de la Târgu-Jiu, care a fost închisă de Agenția de Protecție a Mediului.  

După ce activitatea la groapa de gunoi din Târgu-Jiu a fost suspendată, deșeurile au fost transportate la Mehedinți, operatorii solicitând dublarea tarifelor. Numai că, primarii au refuzat. Dorin Tașcău a comentat că, din punctul său de vedere, diferența de tarife ar trebui plătită de firma Polaris, care gestionează groapa de gunoi de la Târgu-Jiu, dar nu s-a conformat la condițiile de mediu.    

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj a mai spus că Supercom ar putea pleca din județ, pierderile suferite de firmă ca urmare a  închiderii gropii de gunoi de la Târgu-Jiu fiind de 200.000 de lei lunar.

Comments (2)

  1. Dom’ profesor, matale nu esti avocatul lui Ciuclea & Popa si Supercom. Matale esti platit din banii publici ai gorjenilor pentru a fi in slujba lor nu sa faci sluj, in genunchi, in fata lui Ciuclea. Are contract, sa se tina de el. Cand a cerut si pe tac’su si pe ma’sa i-ati dat, acum sa duca acest contract la indeplinire.

  2. Si inca ceva dom’ profesor, intre institutii si firme se folosesc plati in ,, sute de mii lei,, nu ,,,,,miliarde.In miliarde se calculeaza doar dobanzile la camatari. Cum draq’ ati facut voi cu Ciuclea si Popa contracte cu 16 lei pe gospodarie cu populatia in timp ce Polaris are incheiate contracte cu 5 lei pe gospodarie?????? Pute rau , rau de tot dom’ profesor.

Comment here