Stirile ZileiTârgu-Jiu

ADIO vouchere de vacanță la Primăria Târgu-Jiu! Anunțul PRIMARULUI

ADIO vouchere de vacanță la Primăria Târgu-Jiu! După ce a aflat că va primi numai 13 miliarde de lei vechi, la rectificarea bugetară, primarul Marcel Romanescu anunță că sumele pentru vouchere vor fi îndreptate către cofinanțarea proiectelor pe fonduri europene.  

Edilul acuză guvernul PSD-ALDE că este iresponsabil și ”nu iubește Târgu-Jiul”. Pe pagina de socializare, Romanescu chiar scrie că un municipiu mult mai mic, Sfântu Gheorghe, primește 75 de miliarde de lei vechi la rectificare, probabil datorită ”voturilor care vin din fieful UDMR”.

În plus, Marcel Romanescu acuză că repartiția de la rectificare este ilegală, câtă vreme, conform legii, la bugetul Târgu-Jiului ar fi trebuit să ajungă 60 de miliarde de lei vechi.

Primarul Romanescu anunță că va deschide acțiune în instanță, după ce rectificarea bugetară va fi publicată în Monitorul Oficial.

Marcel Romanescu mai spune că, în acest moment, stă sub semnul întrebării alocarea voucherelor de vacanță la Primăria Târgu-Jiu, a căror repartizare fusese oricum programată pentru sfârșitul anului. Vrea ca banii de la vouchere să meargă către cofinanțarea investițiilor pe fonduri europene.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here