LIFE

Adelina Pestrițu este infectată cu Covid-19

Adelina Pestrițu a anunțat, marți seara, că testul pentru coronavirus i-a ieșit pozitiv și că are simptome specifice. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să se testeze după ce a aflat că a intrat în contact cu un bolnav de Covid.

Marți, 1 septembrie, aproape de miezul nopții, Adelina Pestrițu (33 de ani) și-a șocat fanii de pe Instagram când a apărut, cu lacrimi în ochi, într-un InstaStory. Bruneta a anunțat că este infectată cu noul coronavirus.

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent”, a spus Adelina, apoi a recunoscut că este îngrozită.

”Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestrițu, extrem de afectată.

După mărturisirile video, Adelina Pestrițu a revenit și cu o fotografie de la spital: ”Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te ferești de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here