LIFE

Adele şi Simon Konecki, divorţ de 190 milioane dolari

Este oficial! Celebra cântăreaţă Adele şi Simon Konecki, fondatorul unei organizaţii de caritate, au confirmat că se despart. Din cauza faptului că nu au semnat un contract prenupţial, fostul soţ se poate îmbogăţi.

Datorită unei voci de excepţie, Adele (30 de ani)  a adunat o avere frumoasă, de  190 de milioane de dolari, la 13 ani de la începutul carierei sale. Cântăreaţa britanică a decis recent să divorţeze de Simon Konecki de 45 de ani, după opt ani de relaţie. Conform legii, fostul soţ s-ar putea alege cu jumătate din banii vedetei, adică 95 de milioane de dolari. Asta fiindcă Adele nu a avut prevederea să semneze cu fostul soţ un contract înainte de căsătorie, prin care să-şi protejeze averea.

Cunoscută mai ales pentru albumele sale de top, ”19”, ”21” şi ”25”, cântăreaţa a ţinut foarte mult la Konecki. Ani de zile ea a încercat tot ce a putut pentru ca relaţia lor să meargă. Adele l-a cunoscut pe Simon în 2011, prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheeran. În 2012, a venit pe lume fiul lor, Angelo, pe care vor să-l crească în continuare împreună, în ciuda faptului că s-au despărţit.

Simon Konecki nu se putea acomoda cu viaţa de vedetă a soţiei. Nu îi plăcea s-o însoţească la evenimentele publice. Pe de altă parte, Adele s-a depărtat de partenerul ei, care îi era soţ din 2016, după ce şi-a format un cerc de prieteni în Los Angeles şi New York, SUA. Simon Konecki are un program încărcat în Marea Britanie. De la sărbătorile de iarnă, cei doi au început să trăiască vieţi separate. (click.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here