Muzicale

Adele – Oh My God

Adele a revenit în forță în atenția fanilor odată cu lansarea noului său album, „30”. Artista continuă să își promoveze materialul discografic și prezintă videoclipul piesei „Oh My God”.

Compusă de Adele și Greg Kurstin, piesa „Oh My God” vorbește despre conflicte interioare, teamă, dar și eliberare. Melodia a devenit disponibilă pe YouTube chiar în ziua lansării albumului și a ocupat poziții fruntașe în topurile muzicale. Acum, „Oh My God” beneficiază de un videoclip regizat de Sam Brown. Filmat alb-negru, dinamic și încărcat de elemente scenografice, clipul te captivează cu ușurință din primele secunde.

Discul „30”, declarat cel mai bine vândut material din UK în 2021, include 12 piese și a fost lansat pe 19 noiembrie. Albumul este produs de vechii colaboratori ai artistei, Greg Kurstin, Max Martin, Shellback și Tobias Jesso Jr., împreună cu Inflo și Ludwig Goransson. „30” este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după o pauză de 6 ani de la discul precedent, „25”. Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început a fi înregistrate.

Comment here