LIFE

Adele este de nerecunoscut! Cum s-a fotografiat artista

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a ajuns din nou în centrul atenției, după ce a postat o fotografie cu ea pe Instagram. Vedeta a fost lăudată de fani atât pentru noua ei siluetă, cât și pentru look-ul ei natural. Peste 3,5 milioane de oameni au apreciat poza.

Adele s-a fotografiat în fața unui televizor unde era difuzat cel mai recent videoclip al lui Beyonce. „Mulțumesc că ne faci să ne simțim iubite prin intermediul artei tale”, a scris Adele.

Cântăreața britanică nu a fost însă lăudată doar pentru complimentul adus lui Beyonce, ci și pentru aspectul ei. Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri și o bluză mulată, cântăreața britanică a fost apreciată pentru silueta ei. În ultimele luni, aceasta a reușit să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme.

„Această persoană va trebui să cânte ca să cred că e Adele”, a scris un internaut. Printre cei care au comentat se numără și actrița Maisie Williams, cunoscută și ca Arya Stark din „Game of Thrones”. „Lansați o colaborare”, a spus aceasta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here