Muzicale

Adele – Easy On Me

„Easy On Me” ne prezintă o nouă Adele, mai vulnerabilă, mai contemplativă și mai critică la adresa propriilor decizii. După cum a detaliat în interviul ei pentru Vogue, piesa a fost scrisă în 2019, într-o perioadă tulbure a vieții sale.

"A fost prima melodie pe care am compus-o pentru album, după care nu am mai scris nimic șase luni, pentru că simțeam că am spus tot", a detaliat artista.

În versurile noului single, Adele vorbește despre nevoia de a da glas trăirilor sale interioare și de a-și acorda timpul necesar pentru a înțelege ce-și dorește cu adevărat. Mesajul se adresează, în primul rând, fiului ei, Angelo, care a suferit în urma deciziei sale de a divorța de tatăl lui. Întregul album „30”, este, de altfel, scris din această perspectivă.

"Prin intermediul acestui album am vrut să-i explic fiului meu, când va avea 20 - 30 de ani, cine sunt eu și de ce am ales, voluntar, să-i dau viața peste cap în procesul de căutare a propriei fericiri. A fost extrem de nefericit în anumite momente, iar asta este o rană pe care nu știu dacă voi reuși vreodată să o vindec", a explicat Adele.

Discul „30” include 12 piese și va fi lansat pe 19 noiembrie. Albumul este produs de vechii colaboratori ai artistei, Greg Kurstin, Max Martin, Shellback și Tobias Jesso Jr., împreună cu Inflo și Ludwig Goransson. Acest material ar fi trebuit să apară anul trecut, însă lansarea a fost amânată din cauza pandemiei.

"Speram să lansez acest album anul trecut, dar, evident, anul 2020 ne-a dat pe toți peste cap. Simt că am trăit cu acest album mai mult timp decât mi-aș fi dorit. Sunt extrem de nerăbdătoare să lansez albumul", a declarat Adele pentru BBC Radio 1.

„30” este cel de-al patrulea album de studio al lui Adele și vine după o pauză de 6 ani de la discul precedent, „25”. Toate albumele artistei au fost denumite după vârsta la care au început a fi înregistrate.

Comment here