Muzicale

ADDA – Răsărit

ADDA lansează “Răsărit”, cel de-al patrulea single de pe viitorul album, “Artă, Viață și Iubire”.

“Uneori urăsc speranța că nu mă lasă să renunț. Dar în același timp o iubesc, tot pentru că nu mă lasă să renunț!”, a declarat Adda, invitând fanii să asculte noul single “Răsărit”.

Muzica si textul single-ului “Răsărit” sunt semnate de către ADDA și Viky Red, iar la bass artista l-a avut alături pe Vlad Manolache. Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, “Minți murdare”, urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

La începutul anului 2019, ADDA a lansat o campanie intitulată “CupidonAdda”, unde a ales poveștile a opt cupluri destrămate pentru a le compune câte o melodie cu scopul de a-i împăca cu partenerii lor. În mai, ADDA a lansat piesa “Nouraș”, urmată de “Gura Lumii”, single cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță, însoțit de un clip controversat despre acceptare și iubire. În septembrie, artista a revenit cu intro-ul ce anunță primul material discografic al artistei, urmat de “Cum doare o inimă’ și “A fost Odată Ca-n Povești”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here