Muzicale

ADDA – Lacrimi

ADDA a lansat „Lacrimi”, a opta piesă de pe „Artă, Viață și Iubire”, album ce urmează să fie disponibil pe platformele digitale primăvara aceasta.

Textul piesei este scris de ADDA, iar muzica este compusă de artistă și Alex Cotoi, în studiourile Baladda Records. Regia videoclipului a fost realizată de SAN, conceptul clipului a fost gândit de ADDA împreună cu SAN, iar producția video a fost asigurată de Cătălin Rizea și Radu Șelaru.

„Când am scris piesa «Lacrimi» m-am inspirat din povestea nebună de dragoste pe care o am cu Cătălin. În piesă am exagerat puțin situația. Este vorba despre un cuplu care se tachinează, se ceartă, se împacă doar ca să se certe din nou. Dar cei doi se iubesc nebunește și orice ar fi rămân împreună”, a spus ADDA.

În septembrie 2019, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi melodii precum „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit” și „Plâng în hohote”, „Grădina” și „Dacă”, o piesă scrisă pentru soțul ei, la scurt timp după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Vezi articol pe Radio Infinit […]

Comment here