Muzicale

ADDA feat. Smiley – Sâmbătă Seara

Adda și Smiley au lansat prima lor colaborare, o piesă de dragoste pentru weekenduri în doi, intitulată „Sâmbătă Seara”.

Compusă de Adda și Smiley, piesa „Sâmbătă Seara” este dedicată tuturor cuplurilor care așteaptă cu nerăbdare weekendul pentru a se bucura de intimitate. Noul single este lansat împreună cu un videoclip regizat de Alex Ceaușu, după o scenografie semnată de Rizea Cătălin. În ton cu versurile melodiei, clipul ne prezintă felul în care „Sâmbătă Seara” ar putea arăta atunci când ți-o petreci cu persoana iubită.

„”Sâmbătă Seara” e o piesă perfectă care se lansează acum, după carantină. Pentru că este despre apropiere. E o piesă senzuală despre dragoste… Intensă și împărtășită… Foarte împărtășită. Îmi dă o stare de bine și sper să rezoneze cu oamenii care o vor asculta. Iar clipul este senzațional! Mă bucur că este o colaborare cu Smiley. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul. Am lucrat foarte frumos împreună. Este un artist pe care îl apreciez și respect mult”, declară ADDA.

„”Sâmbătă Seara” este o piesă cu vibe de vară și de dans, o doză de optimism de care avem nevoie în acest moment, de weekenduri petrecute așa cum vrem noi sau de escapade la mare. Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună, mai ales că este un artist talentat”, adaugă Smiley.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here