Muzicale

Adam Lambert – Superpower

Adam Lambert continuă promovarea albumului „Velvet” cu un single intitulat „Superpower”, ce încorporează influențe din zona R&B, soul și rock. În clip, artistul abordează un look excentric.

Partea A a discului „Velvet” va fi lansată pe 27 septembrie. Materialul a avut drept sursă de inspirație concertele alături de trupa Queen, pe care Adam le-a susținut începând cu anul 2012.

 „Turneele alături de Queen mi-au reamintit cum sună o piesă grozavă. M-au făcut totodată să realizez că oamenii mă văd cântând aceste piese și albumul ăsta („Velvet”) merge pe linia a ceva ce fanii Queen ar asculta cu plăcere, mai mult decât pe orice am lansat anterior. Nu a fost ceva ce mi-am propus, a venit natural”, a detaliat Adam Lambert.

Noul disc marchează o schimbare a direcției muzicale, îmbinând mai multe stiluri.

    „În mare parte e sound-ul anilor ’70. E o fuziune de rock, soul, R&B și funk, ce se îmbină toate, completându-se reciproc. Per ansamblu, albumul curge natural și poți să auzi toate instrumentele – am vrut să urc pe scenă și să cânt cu o trupă de patru oameni. Nu depindem de sunete proceste pe calculator, sunt mult mai multe instrumente”, spune Lambert.

Recent, fanii lui Adam l-au putut vedea pe artist alături de trupa Queen la gala premiilor Oscar. Prestigiosul eveniment a avut loc pe 24 februarie și i-a adus filmului ”Bohemian Rhapsody” patru premii Oscar. Rami Malek a câștigat în categoria ”Cel mai bun actor în rol principal”, mulțumind în discursul său trupei Queen.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here