Stirile ZileiTârgu-Jiu

Acuzații GRAVE la adresa unui dascăl. Mama: Fetițele mele sunt terorizate!

Acuzații dure la adresa unuia dintre cei mi buni profesori ai Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.

Familia a două gemene, eleve în clasa a XI-a, acuză că fetele ar fi fost marginalizate de diriginte. Tinerele provin dintr-o familie de muzicanți rromi, ca și alți elevi din liceu, acest lucru fiind, în accepțiunea rudelor, însă, motiv de discriminare. Cazul a fost adus în atenția conducerii unității de învățământ încă din toamna anului trecut.

Bunica Georgeta Ștefu

Mama fetelor, Ionela Mihu, a încercat să discute cu diriginta clasei, dar s-a trezit cu polițiștii chemați prin 112. Orice tentativă de dialog a fost stopată de dascălul respectiv, care a refuzat și să discute cu presa.

Directorul Liceului de Arte, Daria Haidău, a anunțat că va face verificări în urma celor semnalate de familia elevelor.

Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Noii șefi ai instituției au discutat atât cu familia elevelor de al Liceul de Arte, cât și cu diriginta incriminată.

Inspectorul școlar general adjunct Nicolae Rușeț

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] Familia a două gemene, eleve în clasa a XI-a, acuză că fetele ar fi fost marginalizate de diriginte. Tinerele provin dintr-o familie de muzicanți rromi, ca și alți elevi din liceu, acest lucru fiind, în accepțiunea rudelor, însă, motiv de discriminare. Cazul a fost adus în atenția conducerii unității de învățământ încă din toamna anului trecut…. Cititi tot articolul […]

Comment here