LIFE

Acuzaţii grave la adresa lui Owen Wilson. Actorul refuză să îşi vadă fiica în vârstă de un an şi se implică doar financiar

Actorul american Owen Wilson nu şi-a văzut niciodată fiica în vârstă de un an pe care o are cu fosta sa iubită, Varunie Vonsvirates, şi se implică doar financiar în creşterea copilului, potrivit contactmusic.com.

Vonsvirates, care a născut-o pe Lyla în octombrie 2018, a declarat pentru publicaţia Daily Mail că, deşi Wilson o “ajută financiar” la creşterea fetiţei, acesta “nu este deloc implicat” în viaţa acesteia şi nu a întâlnit-o niciodată.

“Lyla are nevoie de un tată. Este ironic faptul că (Owen, n.r.) tot joacă roluri de tată, are un rol de tată şi în următorul film, dar nu şi-a întâlnit niciodată fiica”, a mai spus aceasta.

Cei doi au avut o relaţie cu împăcări şi despărţiri vreme de cinci ani. Surse apropiate actorului au declarat anterior că acesta nu s-a arătat interesat deloc de custodia micuţei. Starul filmului “Zoolander” a cerut efectuarea unui test de paternitate după ce a aflat că Varonie, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată. Owen Wilson mai are doi copii, băieţi, cu care are relaţii apropiate, iar cu mamele acestora a rămas prieten.

Wilson a jucat în filme precum “Zoolander Manechinul”, “O familie genială/ The Royal Tenenbaums”, “Spărgătorii de nunţi/ The Wedding Crashers” şi “O familie de coşmar/ Little Fockers”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here