Minerit și EnergieStirile Zilei

Acuzații GRAVE făcute de Miruță la parlament. ”Contracte fictive, recepții pe produse inexistente”

După ce, marți, le dădea dreptate minerilor de la Cariera Lupoaia, care au declanșat un protest spontan nemulțumiți că liberalii se opun legii de reducere a vârstei de pensionare, acum, deputatul USR-PLUS, Radu Miruță, acuză, din nou, nereguli mari în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Miruță spune, pe pagina de socializare, că la CE Oltenia, ”banii se scurg pe prietenii, pe firme colorate politic, licitații mascate și recepții de la distanță”.

Deputatul USR-PLUS Gorj  a ținut un discurs pe această temă, marți, în Comisia de Industrii și Servicii de la parlament. Miruță a afirmat că nimeni nu discută despre contractele fictive și recepțiile pe produse inexistente, de la CEO, politicienii fiind principalii beneficiari.

La solicitarea parlamentarilor Partidului Național Liberali, vineri, va avea loc, la Prefectura Gorj, o întâlnire pe tema legii de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie, pentru care au loc proteste de 15 săptămâni, la Târgu-Jiu. Vor fi prezenți și reprezentanții Casei de Pensii.

Deputatul Gheorghe Pecingină

Comment here