Sportive

Acuzații GRAVE! Bogoi spune că Pandurii i-a falsificat semnătura pentru licență. REACȚIA lui Condescu

Fostul antrenor al Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Adrian Bogoi, a venit cu acuzații grave, susținând că i-a fost falsificată semnătura pentru obținerea licenței, relatează gsp.ro.

Pentru a primi licența de Liga 2, Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, aflat în insolvență din 2016, trebuia să facă dovada că nu mai are datorii sau că le-a reeșalonat de comun acord cu creditorii. Printre altele, avea să-i dea antrenorului Adrian Bogoi restanțe de 90.000 de lei. Clubul gorjean a prezentat la Comisia de Apel un document de reeșalonare a acestei restanțe, semnat și de tehnician, reușind astfel să ia licența.

Numai că Adrian Bogoi a aflat și a solicitat celor la FRF să vadă și el respectivul acord. L-a primit și susține că nu a semnat niciodată acest document. Mai mult, el a trimis la FRF și o declarație oficială în care precizează acest fapt, dar, deși au trecut mai bine de două săptămâni de atunci, nu mai știe nimic de caz.

„Eu am semnat un contract de antrenor principal al echipei de seniori de la Pandurii pe perioada decembrie 2017- iunie 2020. De atunci, am neplătite salariile pe doi ani. Ne-au mai tot dat frânturi când și când, ba câte o primă, ba o fracție de salariu. Am tot sesizat asta conducerii, administratorului judiciar Marin Golea, dar nu a luat măsuri. În septembrie 2019, mi-am dat demisia, pe care ei inițial mi-au acceptat-o, dar știind că trebuie să îmi plătească și restanțele, s-au răzgândit și voiau să mă trimită la juniori, să antrenez o echipă de 10-11 ani. Normal că nu am fost de acord să mi se modifice unilateral contractul. Dar ca să semnez un alt angajament, aveam nevoie de o decizie finală de la comisiile FRF. Totul s-a prelungit foarte mult, inclusiv din cauza pandemiei și abia acum, în iunie, mi-a venit soluția că sunt liber să semnez cu o altă echipă” a declarat Bogoi.

Fostul tehnician al gorjenilor a mai spus că „atunci când se apropia termenul pentru licențiere, au început să mă caute. Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud. Iar acum am văzut ce document au depus la Comisia de Apel de Licențiere. Eu nu am semnat niciodată un asemenea act! Semnătura seamănă cu a mea, dar, repet, nu eu am semnat! Am precizat toate astea la FRF într-o declarație oficială. Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut. Aștept și eu să văd cum se vor rezolva lucrurile”.

Marin Condescu, fostul președinte al Pandurilor, a declarat că ar fi împrumutat clubul cu suma de 10.000 de lei, care a ajuns la Adrian Bogoi.

„Deși nu mai am nicio funcție oficială în club, am avut o discuție cu Bogoi. El a făcut o treabă foarte bună aici. Mi-a spus că e de acord cu reeșalonarea datoriilor, dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi. Dacă spune ca nu a semnat acel acord, de ce nu a refuzat acei bani?”, a declarat Marin Condescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here