Stirile ZileiTârgu-Jiu

ACUZAȚII! Aurel Popescu: Dezbaterea pe buget, în ziua de Florii, o JIGNIRE la adresa cetățenilor

Primarul Romanescu, pus la zid de viceprimarul Aurel Popescu pentru faptul că a organizat dezbatere publică pe buget în Duminica Floriilor. „Este o jignire la adresa cetățenilor!” a acuzat, astăzi, social-democratul.

Edilul liberal a Târgu-Jiului a discutat cu locuitorii orașului despre investiții și banii pe care-i are la dispoziție, duminică după-amiază, la Teatrul ”Elvira Godeanu”. În sală au fost prezente câteva zeci de persoane. Târgujienii i-au ridicat cunoscutele probleme: câinii fără stăpân, groapa de gunoi, străzile ce trebuie modernizate.

Viceprimarii PSD ai Târgu-Jiului au absentat de la dezbaterea publică pe buget, organizată de primarul liberal, fiind acuzați de boicot.

Aurel Popescu a explicat că nu a participat pentru că nici la consultările organizate de Marcel Romanescu, săptămâna trecută, cu partidele politice, nu s-a ținut cont de solicitările sale.

Popescu a criticat faptul că dezbaterea pe bugetul Târgu-Jiului a fost organizată tocmai în Duminica Floriilor.

Primarul Marcel Romanescu a explicat că a decis să organizeze dezbaterea pe buget în Duminica Floriilor pentru că în altă zi n-ar fi găsit sală liberă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here