Minerit și EnergieStirile Zilei

Acuză verificări abuzive la Minprest. ”Sunt secrete, nu-și poate băga nasul orice neavenit”

Fostul director Minprest, Gabriel Giorgi, acuză administrația Complexului Energetic Oltenia că a trimis “abuziv” corpul de control să facă verificări la societatea din Rovinari.

“Doar Ministerul Energiei poate trimite corpul de control la Minprest nicidecum Complexul Energetic Oltenia, care nu este decât acționar majoritar” spune Giorgi.

Gabriel Giorgi afirmă că, dacă administrația Complexului Energetic Oltenia consideră că-i sunt ascunse anumite informații de către Minprest Rovinari, se poate adresa instanței de judecată.

“Pot solicita prezența unor experți din afară, nicidecum să-și trimită ei oamenii. În Minprest mai sunt și secrete, nu-și poate băga nasul orice neavenit” declară social-democratul.

Giorgi susține că nu-și dorește să revină pe postul de director al Minprest Rovinari, dacă PSD va veni la guvernare alături de PNL.

Comments (2)

  1. Pe timpul acestui fost director, abuzurile față de angajații Minprest erau la cote maxime, nu înțeleg cum își permite ăsta sa vorbească după atâtea măgari pe care le-a făcut la ordinea zilei.

  2. Erau persoane care au fost concediați deși aceste persoane erau singurele care aduceau un venit(cazuri sociale) iar alte persoane care parteneri de viață lucrau la CEO erau păstrate la această societate.

Comment here