Minerit și EnergieStirile Zilei

Acuză că managerul CE Oltenia l-a dezinformat pe ministru. Giorgi: Nu aș mai fi votat prelungirea mandatului lui Burlan

Gabriel Giorgi a pus tunurile pe managerul CE Oltenia, Daniel Burlan.

Social-democratul a făcut, în ultimele zile, o serie de dezvăluiri, pe pagina de socializare, despre furturile din cariere. Totul, după ce nu i-a mai fost prelungit mandatul de membru în Consiliul de Supraveghere al companiei.

Gabriel Giorgi crede că Daniel Burlan nu l-a mai agreat pe postul de supraveghetor după ce a cerut stoparea furturilor din cariere.

“Ar fi trebui să tragem la aceeași căruță, să rezolvăm problemele cu care se confruntă CEO, nu să ascundem mizeria sub preș”, zice fostul director al Minprest Rovinari.

Gabriel Giorgi acuză management defectuos la Complexul Energetic Oltenia. Social-democratul susține că se cheltuiesc nejustificat sume de bani, în loc să fie folosite pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru.

Gabriel Giorgi spune că, în perioda următoare, vor ieși la iveală o serie de nereguli la Complexul Energetic Oltenia care au fost constatate de anumite instituții de control.

Gabriel Giorgi a mai acuzat că Daniel Burlan l-ar fi dezinformat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, privind problemele cu care se confruntă CE Oltenia. Social-democratul zice că dacă mai era supraveghetor al CEO, nu i-ar mai fi prelungit mandatul de președinte al Directoratului.

Comment here