Minerit și EnergieStirile Zilei

Acuză că externalizarea Craiova 2 este decizie politică. Vîlceanu: Mă voi adresa ambasadorului SUA

Liderul sindical de la Craiova 2 amenință că se va adresa ambasadorului Statelor Unite ale Americii la București, dacă termocentrala va fi externalizată din Complexul Energetic Oltenia.   

Ion Vîlceanu nu este mulțumit de precizările cu care CEO a venit joi, în sensul că externalizarea Craiova 2 ar urma să înceapă în 2021 și va dura 2 ani, precizări apărute tot în urma nemulțumirilor sale, exprimate în presă. Președintele Sindicatului Liber Independent CET Craiova 2 crede că decizia externalizării este una strict politică.

”Pur și simplu am fost sacrificați” declară Vîlceanu.

Ion Vîlceanu amenință că va face demersuri în instanță pentru blocarea externalizării, dacă nu se va ține cont de siguranța locurilor de muncă ale celor 500 de salariați de la Craiova 2. Liderul sindical spune că toate termocentralele, care au ajuns în subordinea primăriilor, au falimentat.

Liderul de la Craiova 2 anunță că nu va sta cu mâinile în sân. Are de gând să se adreseze ambasadorului SUA la București, pentru că CET Craiova 2 furnizează agent termic și pentru Uzina Ford.

Întrucât guvernanții au spus că vor externalizarea Craiova 2, pe motiv că aduce pierderi, Ion Vîlceanu zice că pierderile vin din trecut, încă de la înființarea Complexului Energetic Oltenia, iar vina este a conducătorilor care n-au recuperat banii, nu a salariaților care și-au făcut datoria.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here