LIFE

Actriţa Kristen Stewart va fi prinţesa Diana într-un film regizat de Pablo Larrain

Actriţa Kristen Stewart, cunoscută din seria filmelor „Twilight” şi din lungmetrajul „Clouds of Sils Maria”, va interpreta rolul prinţesei Diana într-un film regizat de cineastul chilian Pablo Larrain.

Acţiunea dramei intitulată „Spencer” are loc într-un weekend de la începutul anilor 1990, când Diana, într-o vacanţă de Crăciun pe proprietatea Sandringham, a decis să se despartă de prinţul Charles. Scenariul este scris de Steven Knight („Peaky Blinders”, „Locke” şi „The Hundred-Foot Journey”), iar producţia este de aşteptat să înceapă în prima parte a anului 2021, potrivit Variety.

Pablo Larrain, care a mai regizat între altele „Jackie” şi „Neruda”, va fi şi producător alături de Juan de Dios Larrain prin compania lor Fabula, împreună cu Jonas Dornbach, Janine Jackowski şi Paul Webster.

Diana Frances Spencer şi prinţul Charles s-au căsătorit în 1981. Relaţia lor a fost una tensionată, din cauza legăturilor extraconjugale ale moştenitorului tronului britanic. Cuplul s-a despărţit în 1992, iar divorţul a fost finalizat în 1996. Un an mai târziu, Diana a murit într-un accident rutier în Paris.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here