LIFE

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, diagnosticată cu Covid-19, externată

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, diagnosticată cu Covid-19, a fost externată după ce rezultatul retestării a fost negativ, scrie BBC.

Fostă Miss World şi una dintre cele mai populare actriţe de la Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan a părăsit, luni, spitalul din Mumbai împreună cu fiica ei, care a fost internată din acelaşi motiv. Soţul ei, actorul Abhishek Bachchan, a publicat un mesaj pe Twitter în care mulţumeşte oamenilor pentru urările făcute. El şi tatăl lui, actorul Amitabh Bachchan, au rămas internaţi, fiind diagnosticaţi cu aceeaşi boală. Jaya Bachchan, de asemenea actriţă şi soţia lui Amitabh Bachchan, a fost tastată negativ.

Aishwarya Rai Bachchan, în vârstă de 46 de ani, a jucat în mai multe filme la Bollywood şi Hollywood. Ea este ambasador pentru mai multe companii multinaţionale.

Luni, India a înregistrat aproximativ 50.000 de noi cazuri de Covid-19, astfel că totalul raportat în ţară a depăşit 1,4 milioane. Mai mult de 30.000 de oameni diagnosticaţi cu Covid-19 au murit. Ţara se află acum pe locul al treilea între cele mai afectate din lume, după SUA şi Brazilia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here