LIFE

Actriţa Alexandra Dinu, în juriul emisiunii „Românii au talent”

Actriţa Alexandra Dinu se alătură juraţilor emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu.

La începutul carierei, Alexandra Dinu a produs şi a prezentat emisiunea ProMotor la Pro TV, din anul 2004 a început să îşi creioneze un nume în serialele şi filmele internaţionale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori precum Adrien Brody şi Antonio Banderas.

Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membri ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra declară: „Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am ştiut că ACUM este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”.

antabuse

Comment here