LIFE

Actorul Robert De Niro despre Donald Trump: ”Abia aştept să-l văd în închisoare”

Robert De Niro a vorbit, în prefaţa premierei londoneze a peliculei ”The Irishman”, despre nevoia ca republicanii ”să îşi dea seama că nu pot să scape după ce ne arestează” şi a spus că abia aşteaptă să îl vadă pe Donald Trump la închisoare, notează The Guardian.

Robert De Niro l-a criticat din nou pe Donald Trump, numindu-l pe şeful de sat american un “gangster preşedinte”. De Niro a vorbit, pentru cotidianul The Guardian, înaintea premierei filmului lui Martin Scorsese, ”The Irishman”, în cadrul festivalului de film de la Londra. De Niro interpretează în acest film rolul criminalului plătit Frank Sheeran, considerat vinovat de uciderea liderului sindical Jimmy Hoffa în 1975.

De Niro a spus: “Avem o problemă reală, imediată, în faptul că avem un gangster pe postul de preşedinte, şi crede că poate să facă orice vrea. Problema e că, dacă scapă… avem o problemă”.

Întrebat dacă vede ca pe o posibilitate arestarea lui Trump în urma anchetei în curs, De Niro a răspuns: ”O, abia aştept să îl văd în închisoare. Nu vreau să moară, vreau să ajungă după gratii”.

De Niro a reluat acest motiv şi în timpul unei înregistrări difuzate vineri seară: “Azi avem un preşedinte ciudat care crede că e gangster şi nici măcar nu e un gangster bun…. Gangsterii au onoare, dai mâna cu ei şi se ţin de cuvânt. Dar cu el nu e cazul”.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Naşul: Partea II” (1975) şi „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum „Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here