LIFE

Actorul Regé-Jean Page, absent din sezonul doi al popularului serial ”Bridgerton”

Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ”Bridgerton”, a anunţat, vineri, Netflix, spre disperarea fanilor acestui serial ultra-popular, informează AFP.

Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, “Bridgerton”, a cărei acţiune se desfăşoară în 1813 în Anglia, ne prezintă intrigile înaltei societăţi britanice, într-o cheie foarte modernă. Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă, pentru a face subiectul accesibil cât mai multor oameni.

Primul sezon a urmărit aventurile delicatei Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), o tânără care îşi face debutul pe piaţa mariajelor din înalta societate londoneză, unde îl va întâlni pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cu care se va şi căsători.

Producţia celui de-al doilea sezon va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey. Dar aventurile ducelui de Hastings se vor opri odată cu primul sezon, a anunţat, vineri, platforma Netflix.

“Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings”, se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Comment here