LIFE

Actorul Nicolas Cage, oficial divorţat după un mariaj de numai patru zile

Actorul american Nicolas Cage a divorţat de cea de-a patra sa soţie, Erika Koike, după un mariaj care a durat doar patru zile, potrivit dailymail.co.uk.

Actorul, în vârstă de 55 de ani, şi cosmeticiana, care au avut o relaţie de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în oraşul american Las Vegas. Cage a cerut anularea mariajului după patru zile, susţinând că se afla sub influenţa alcoolului în timpul ceremoniei.

“Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, (Cage şi Koike, n.r.) au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când (Koike, n.r.) i-a sugerat lui (Cage, n.r.) că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale”, au declarat avocaţii starului.

Documentele depuse în justiţie mai arată că Erika Koike nu i-a spus fostului ei soţ că are antecedente penale. Specialista în machiaj urmează să apară în instanţă în Las Vegas luna aceasta, fiind acuzată de conducere sub influenţa alcoolului.

Divorţul a fost pronunţat pe 31 mai, la trei luni de la căsătorie, potrivit unor documente obţinute de platforma de ştiri mondene TMZ.com.

Erika Koike, în vârstă de 34 de ani, i-a cerut actorului o pensie de întreţinere pentru cele patru zile de mariaj, susţinând că acesta i-a provocat dificultăţi în cariera profesională. Nu se ştie dacă solicitarea sa a fost admisă de judecător.

Căsătoria cu Erika Koike a fost a patra pentru Nicolas Cage. Actorul a mai fost căsătorit cu actriţa americană Patricia Arquette, între anii 1995 şi 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, între august şi noiembrie 2002, şi cu fosta chelneriţă Alice Kim, între 2004 şi 2016.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără “Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi “Wild At Heart/Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. În 2010, actorul a filmat în România pentru pelicula “Ghost Rider – Spirit of Vengeance/Ghost Rider: Demonul răzbunării”, care a fost lansată în 2012. Nicolas Cage a revenit în România şi în 2014 pentru a lucra la filmul “The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader.

La sfârşitul săptămânii trecute, Cage a primit trofeul Transilvania pentru contribuţia la dezvoltarea cinematografiei mondiale la Transilvania International Film Festival (TIFF) 2019 de la Cluj-Napoca.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here