LIFE

Actorul Michael B. Jordan, cel mai sexi bărbat în viaţă

Actorul american Michael B. Jordan, cunoscut din filme ca „Fahrenheit 451”, „Black Panther” şi „Creed”, a fost desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viaţă pe 2020.

Jordan, în vârstă de 33 de ani, a declarat într-un interviu publicat de revistă: „Este un sentiment mişto. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club bun din care să faci parte”.

Crescut în Newark (New Jersey), el mai are un frate şi o soră. Jordan a precizat că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor: „Mama şi tatăl meu au sacrificat atât de multe pentru noi. Sunt recunoscător”. El a mai spus că femeile din familia sa „sunt absolut mândre” de titlul primit acum de el.

În zece ani de acum, Jordan – care urmează să joace în „Without Remorse” al lui Tom Clancy – speră să regizeze mai mult, să joace mai puţin şi să producă mai mult. Realizatorul de televiziune Jimmy Kimmel a dezvăluit, în emisiunea de marţi seară, identitatea celui care îi urmează cântăreţului John Legend, care a primit titlul în 2019.

Comment here