EntertainmentLIFE

Actorul Marius Florea Vizante prezintă Meteo, la Antena 1

Marius Florea Vizante prezintă vremea în cadrul Observator 19.00, până duminică, la Antena 1. El apare în cadrul rubricii meteo, prezentată de Mihai Jurca, cu o prognoză în stilul lui Ducu Popescu, personajul pe care îl va interpreta, din 21 aprilie, de la ora 20.00, în serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului”.

În „Liber ca pasărea cerului”, cel mai nou serial marca Antena 1, care va avea premiera duminică, 21 aprilie, Marius Florea Vizante interpretează rolul lui Ducu Popescu, un meteolog timid și ușor aiurit care își pierde în aceeași zi serviciul, casa și mașina, iar soția îl anunță că vrea să divorțeze.

În ziua în care este concediat, Ducu îl reîntâlnește pe Orlando Popârlan, cel mai bun prieten al său din copilărie care, la rândul său, trece printr-o criză. Rolul lui Orlando este interpretat de Ștefan Bănică.

Cei doi protagoniști pot fi urmăriți și pe Instagram, pe conturile: vremealuiducu, respectiv eusuntorlando.

”Liber ca pasărea cerului” spune povestea celor doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare trece prin momente delicate. (libertatea.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here