LIFE

Actorul Cuba Gooding Jr va pleda „nevinovat” privind noile acuzaţii de hărţuire sexuală

Actorul Cuba Gooding Jr va pleda „nevinovat” privind noile acuzaţii de hărţuire sexuală formulate de procurorii din Manhattan, care l-au învinuit, în urmă cu câteva luni, că a hărţuit o femeie într-un bar, a transmis avocatul lui, citat de Reuters.

Iniţial, el a fost acuzat, în luna iunie, că ar fi atins cu forţa sânii unei femei. Actorul a negat acuzaţiile. Dacă va fi găsit vinovat, Gooding riscă o pedeapsă cu până la un an de închisoare. Noile acuzaţii, care nu au fost făcute publice, sunt parte din acelaşi caz penal, dar vin în urma unor incidente separate, care ar fi avut loc în 2008, 2013 şi 2015. Gooding va depune mărturie la Curtea Supremă din Manhattan.

În vârstă de 51 de ani, actorul – premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Jerry Maguire” (1997) – este cunoscut pentru interpretări din filme ca „A Few Good Men” şi „The Butler” şi din miniseria „American Crime Story: The People v. O.J. Simpson”.

Pentru acuzaţiile iniţiale, el a fost programat să fie judecat joi, însă noile învinuiri vor face ca procesul să fie amânat. Avocatul Mark Heller a declarat că procurorii au încercat să amâne cazul prin introducerea de noi acuzaţii. „Suntem foarte încrezători că acest caz va fi respins”.

Gooding, divorţat, este unul dintre numeroşii bărbaţi din politică, divertisment, sport care au fost acuzaţi de hărţuire şi agresiune sexuală în ultimii doi ani. Fostul producător Harvey Weinstein va fi judecat la finalul acestui an la New York. El este acuzat, între altele, de viol, învinuiri pe care le neagă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here