LIFE

Actorul Colin Firth s-a despărţit de soţia sa după 22 de ani de căsnicie

Actorul britanic Colin Firth a anunţat că s-a despărţit de soţia sa Livia, dar rămân „uniţi în dragostea lor pentru copii” la aproape doi ani după ce s-a zvnoit că ea a avut o legătură cu un prieten din copilărie, scrie dailymail.co.uk.

Firth, în vârstă de 59 de ani, starul din „Love Actually”, a confirmat informaţia într-o declaraţie şi a insistat pe faptul că va rămâne „prieten apropiat” cu Livia. Cuplul a fost căsătorit timp de 22 de ani şi are doi fii, Luca şi Matteo.

În declaraţie se precizează: „Colin şi Livia Firth s-au despărţit. Vor continua să fie prieteni apropiaţi şi rămân uniţi în dragostea lor pentru copii. Vă roagă politicos să le respectaţi intimitatea. Nu vor face comentarii suplimentare”.

Livia este activist de mediu şi co-fondator şi director creativ al Eco-Age, o firmă de consultanţă. Ea este şi membru fondator al grupului pentru susţinerea drepturilor femeilor The Circle, creat de cântăreaţa Annie Lennox.

Actorul Colin Firth a fost premiat cu Oscar, BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul din filmul ”Discursul regelui”. El a mai interpretat personaje tipic britanice pe marele ecran: Mark Darcy în „Jurnalul lui Bridget Jones/ Bridget Jones”, Jamie din „Love Actually”, Harry Hart în seria „Kingsman”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here