LIFE

Actor celebru, găsit mort în apartamentul său, la 54 de ani!

Doliu în lumea filmului! Actorul Michael K. Williams, protagonistul serialului de succes „The Wire” („Cartelul crimelor”) produs de HBO, a fost găsit mort, luni, în apartamentul său din Brooklyn. Actorul, nominalizat la premiile Emmy, avea 54 de ani.

Poliția s-a deplasat la domiciliul lui după ce a primit un apel de urgență la ora locală 14:00 din partea unei rude. Un reprezentant al familiei a confirmat decesul. Familia lui Michael K. Williams a cerut presei să-i respecte inimitatea. Poliția a anunțat că a deschis o anchetă, iar medicul legist va stabili cauza morții.

În apartament ar fi fost găsite accesorii pentru consumul de droguri, iar suspiciunile – neconfirmate încă oficial – sunt că a murit din cauza unei supradoze, scrie Digi24. De-a lungul anilor, actorul nu a ascuns că a dus o luptă cu dependența de droguri.

Michael Williams a jucat rolul lui Omar Little în serialul de succes „The Wire”. De asemenea, a dat viață personajului Chalky White din „Imperiul din Atlantic City” („Boardwalk Empire”), iar anul acesta a fost nominalizat la Emmy 2021 pentru rolul lui Montrose Freeman din „Lovecraft Country”. Toate sunt seriale produse de HBO.

Comment here