Sportive

Achiziții pe bandă rulantă la CSM Târgu-Jiu. Cristina Bianca Aron, ultima sosită

Oficialii CSM Târgu-Jiu au mai perfectat un transfer la echipa de handbal senioare. Noua componentă a lotului este Cristina Bianca Aron. Handbalista, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de portar și vine de la Unirea Slobozia. Bianca Aron a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu.

„Mă bucur că am ajuns la Târgu-Jiu. Abia aștept să încep treaba aici. Am venit să evoluez, să performez și să ducem Târgu-Jiu-ul în Liga Națională”, a declarat jucătoarea.

Născută pe 9 noiembrie 1999, Cristina a început handbalul în orașul natal, Galați, la grupele de junioare ale Clubului United. A trecut, apoi, la celălalt club din oraș, la Danubius Galați, unde și-a încheiat junioratul. A plecat apoi la Brăila, unde a debutat la senioare, în Liga Florilor, pentru Dunărea Brăila, în sezonul 2017-2018. La finalul sezonului, în 2018, a obținut cu echipa din Brăila locul 3 în Cupa României Fan Curier. A făcut parte din lotul lărgit al Naționalei de Tineret. Din 2018 a ajuns la Slobozia, echipă la care a evoluat două sezoane, până în 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here