LIFE

Accidentele continuă pe platourile „Fast & Furious 9″. Filmările au fost suspendate, după ce un cascador a fost rănit la cap

Un cascador a fost rănit grav la cap pe platourile unde este filmat cel mai recent lungmetraj din franciza “Fast & Furious”, deţinute de Warner Bros. Studios şi situate în Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie, potrivit BBC.

Starul hollywoodian Vin Diesel este în stare de şoc după ce cascadorul care îl dubla în cel mai nou lungmetraj din franciza “Fast & Furious” a suferit un grav accident la cap.

Bărbatul a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri şi s-a rănit grav la cap, în timp ce filma pentru o scenă din lungmetrajul “Fast & Furious 9″, în care joacă Vin Diesel şi Michelle Rodriguez. Accidentul a avut loc pe platourile de filmare ale Warner Bros. Studios situate în Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la Spitalul Regal din Londra. Deocamdată, nu au fost făcute publice informaţii despre starea de sănătate a acestuia.

Filmările au fost suspendate o zi, au anunţat reprezentanţii companiei Universal, iar poliţia britanică a deschis o anchetă.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că Vin Diesel a fost văzut pe platouri la câteva secunde după accident. “Era tulburat, complet sub şoc, cu lacrimi în ochi. A văzut ce s-a întâmplat”, a declarat sursa.

În 2002, o altă dublură a lui Vin Diesel, cascadorul Harry O’Connor, a murit în timpul filmărilor pentru superproducţia “Triplu X/ XXX”, care aveau loc la Praga.

Regizat de Justin Lin, filmul “Fast & Furious 9″ este programat pentru lansare în mai 2020.

În 2013, decesul actorului Paul Walker nu a împiedicat lansarea celui de-al şaptelea film din franciza de acţiune “Fast & Furious”. Fraţii acestuia l-au înlocuit pe regretatul actor pentru finalizarea filmărilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here