Stirile ZileiTârgu-Jiu

Accident cu patru răniți la Târgu-Jiu. Plecaseră spre mănăstire dar au ajuns la spital

Accident cu patru răniți, produs duminică după-amiază la Târgu-Jiu, în zona Inspectoratului Școlar Județean.

Trei femei, care plecaseră spre Mănăstirea Tismana ca să se roage pentru sănătatea uneia dintre ele care este gravidă, au fost rănite și au ajuns la spital. Acestea se aflau într-o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani. Mergeau la lăcășul de cult să se roage pentru o naștere usoară, însă drumul lor s-a sfârșit brusc, în intersecția strada Victoriei cu strada Revoluției.

De vină ar fi un șofer de 32 de ani, care nu le-a acordat prioritate. În urma impactului, mașina în care se aflau a fost aruncată într-un stâlp de electricitate. Femeile și șoferul celeilalte mașini au ajuns la spital, cu ambulanțele. Medicii spun că starea gravidei e, din fericire, bună.

”Cineva nu a avut vizibilitate și a intrat în mine” a declarat șoferul de 20 de ani.

Mașina, condusă de tânărul de 20 de ani, s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Tatăl acestuia a venit în grabă la locul accidentului mai ales că, anul trecut, în condiții similare, mașina fusese lovită în zona mallului.

“La data de 9 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului Târgu-Jiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, în intersecția strada Victoriei cu strada Revoluției, a efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 32 de ani și a trei tinere, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 20 ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Comment here