LIFE

Acces Direct iese din izolare. Emisiunea cu Vulpița și Viorel revine la Antena 1

“Acces Direct” iese din izolare. Antena 1 aduce un nou sezon al show-ului prezentat de Mirela Vaida, după o pauză forțată cauzată de mai multe infectări cu Covid-19 în echipă, notează paginademedia.ro

S-au infectat, pe lângă alți oameni din staff, chiar și Vulpița și Viorel, vedetele emisiunii din acest an. Noul sezon este programat să înceapă luni, 17 august, de la ora 17:00. Aproape de finalul lunii iulie, emisiunea Acces Direct a fost lovită de coronavirus.

„Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă” spunea prezentatoarea Mirela Vaida, atunci.

Cei doi au intrat în izolare, iar emisiunea a continuat. Chiar prezentatoarea Mirela Vaida a anunțat pe post că rezultatul testului său a fost negativ. Show-ul a mai ținut doar câteva zile, căci o nouă infectare a dus la oprirea filmărilor. Practic, ultima ediție a fost luni, 27 iulie. De atunci, Antena 1 a difuzat câteva ediții best-of, dar și edițiile filmate pentru vacanța care ar fi urmat în august.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here