Stirile ZileiTârgu-Jiu

Absolvenții, bucuroși să se revadă la festivitatea organizată de primărie. ”Măcar de asta să ne putem bucura!”

Absolvenții de gimnaziu și liceu din Târgu-Jiu au parte, în fiecare după-amiază, de o festivitate specială organizată de primărie pe stadionul municipal, în limita a 500 de persoane.

Absolvenții sunt așezați pe scaune, amplasate la 2 metri distanță, pe pista de atletism, în timp ce părinții stau și ei la distanță unul de celălalt pe scaunele din tribunele arenei. La intrarea în stadion toată lumea este termoscanată de inspectorii DSP Gorj. Pentru absolvenți, festivitatea de premiere este prima reîntâlnire de la suspendarea cursurilor școlare, odată cu debutul pandemiei de coronavirus.

Directorii de școli au apreciat că Primăria Târgu-Jiu a decis organizarea festivităților pentru absolvenți. Livia Zamfir, directorul Școlii Generale „Ecaterina Teodoroiu”.

Unii participanți la festivitățile de la stadion au venit cu măști de protecție special confecționate pentru acest eveniment. A fost și cazul elevilor de la Școala „Constantin Brâncuși”, după cum ne-a menționat directorul adjunct Liviu Groșanu.

Festivitățile de absolvire, organizate nu la școală ci pe stadion, au fost o premieră pentru  dascăli. Ovidiu Băluțescu, Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi”.

Una dintre școlile din Târgu-Jiu a refuzat să participe la festivitățile organizate de primărie, ”Alexandru Ștefulescu”. Primarul Marcel Romanescu a acuzat orgolii politice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here