LIFE

Abonamente cadou la Neversea 2021-2023, disponibile pentru elevii cu 10 la BAC

Elevii, care au promovat Bacalaureatul în acest an, pot primi acces cu reducere sau chiar gratuit la Neversea.

Toţi cei care au promovat examenul de Bacalaureat pot cumpăra, începând de pe 17 iulie, abonamente Anytime pentru Festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro. Preţul unui abonament Anytime, cu voucherul aplicat, va ajunge la 116 euro+taxe, faţă de preţul final de 136 de euro+taxe. Abonamentele le asigură absolvenţilor accesul la una dintre următoarele trei ediţii ale Neversea, la alegere: 2021, 2022 sau 2023.

Campania este valabilă între 17 iulie şi 15 septembrie 2020, iar pentru a lua parte la ea, tinerii trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com. Apoi, vor primi un cod unic care le va asigura discount-ul, plus un link de unde vor putea achiziţiona abonamentele Anytime.

Cei care au luat 10 la BAC pot intra în posesia unui abonament gratuit. Campania “BAC de 10” a ajuns la ediţia a şasea şi oferă, în fiecare an, tuturor absolvenţilor de liceu cu nota 10 la Bacalaureat acces gratuit la ediţiile UNTOLD şi Neversea. Şi pentru UNTOLD există un voucher pentru cei care au promovat examenul, indiferent de notă. Voucherul este în valoare de 10 euro. În afară de accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții cu note de 10 mai primesc și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România (sponsor al campaniei), valabil în orice magazin Kaufland și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

Anul trecut, peste 100 de tineri, care au promovat examenul maturității cu nota 10, au beneficiat de intrare gratuită la UNTOLD și NEVERSEA. Ediţiile din acest an nu se mai ţin din cauza pandemiei Covid-19.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here