Stirile ZileiTârgu-Jiu

A venit MINISTRUL ca să-i împace. Romanescu: Găsim soluții pentru apa folosită de sportivi, nu și pentru activitățile comerciale

Ministrul Tineretului și Sportului a venit, miercuri, la Târgu-Jiu ca să detensioneze conflictul Prunariu- Romanescu. Primarul zice, acum, că este de acord să scutească CS Pandurii de la plata apei, dar numai pentru sportivi, nu și pentru hotel sau cantină, acolo unde se desfășoară activități comerciale.

Ministrul Bogdan Matei a ajuns la Târgu-Jiu însoțit de directorul general din minister, Daniel Jianu, făcând o scurtă vizită și la Prefectura Gorj.

După ce, în ultima lună, a protestat în fața primăriei municipiului și a lansat tot felul de acuzații la adresa lui Marcel Romanescu, acum șeful CS Pandurii este optimist, sperând că vor veni facilitățile așteptate de la autorități.  

Primarul Marcel Romanescu afirma, luni, că directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, i-ar fi transmis injurii și amenințări pe WhatsApp și că are de gând să-i arate mesajele și ministrului Matei.  Prunariu zice însă că subiectul n-a fost abordat la întâlnirea cu oficialii de la București.

Marcel Romanescu i-a explicat ministrului Tineretului că Primăria Târgu-Jiu ajută CS Pandurii, inclusiv prin alocarea celor 13 miliarde de lei vechi pentru reabilitarea spațiilor de la stadion.  

Cât despre protocolul din 2001, primarul Romanescu este dispus ca municipalitatea să suporte cheltuielile cu apa, dar numai pentru cea folosită de sportivi, nu și pentru spațiile în care se desfășoară activități comerciale, deținute de Clubul Sportiv Pandurii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here