RovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

A uitat ce fel de om este! Laurențiu Chivu, candidat Pro România la Primăria Rovinari. Ce spune Filip

Decizie ȘOC la Pro România! Fostul liberal Laurențiu Chivu este candidatul acestui partid la Primăria Rovinari, deși, în octombrie anul trecut, Alin Văcaru ne declara că nici nu vrea să audă de astfel de oameni în organizația pe care o conduce.  

”Prefer să pierd voturi decât să mă compromit cu astfel de oameni!”, afirma deputatul.

Declarațiile de acum câteva luni s-au uitat, Alin Văcaru și-a schimbat optica, iar, acum, Laurențiu Chivu este bun de candidat la Primăria Rovinari pentru Pro România. Văcaru a sugerat, într-o conferință de presă, că primarul Robert Filip s-ar fi supărat, în urma acestei decizii, și a lăsat Pro România fără sediu în Rovinari.   

Robert Filip crede că Alin Văcaru este în pierdere de imagine, de aceea l-a ales pe Laurențiu Chivu să-i fie candidat la Primăria Rovinari. Cât despre sediu, primarul spune că se fac lucrări de reabilitare la Casa de Cultură și că PSD și Pro România trebuie să-și caute alte locații, în care să-și desfășoare activitatea.

”Circul pe care l-a făcut Chivu la Rovinari, s-a mutat la Pro România” mai comentează Filip, pe seama candidaturii adversarului său politic din partea partidului lui Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here