StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

A strâns 1000 de semnături, dă în judecată jurnaliştii! “S-a rărit numărul pacienţilor”

Gigel Capotă susține că a strâns 1000 de semnături și-i va da în judecată pe jurnaliștii, oamenii politici sau liderii sindicali care i-au contestat activitatea, în ultima perioadă. Capotă acuză că, în urma nenumăratelor scandaluri din presă, Spitalul Județean de Urgență are de suferit, secțiile golindu-se de pacienți. ”Suntem nebuni, unde vrem să ajungem cu acest spital?” întreabă fostul manager.

”Teatru ieftin” asta a fost, în opinia lui Gigel Capotă, prestația deputatului USR Emanuel Ungureanu care a venit, miercuri, la Târgu-Jiu pentru a prezenta raportul corpului de control al  ministrului Sănătății, realizat în urma verificărilor făcute la Spitalul Județean. Printre altele, Ungureanu a vrobit despre băile insalubre și a avertizat că viața ne este pusă în pericol dacă ne tratăm la SJU.

Fostul manager Capotă acuză ”teatru și minciuni”.   

Gigel Capotă crede că Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu a fost în centrul atâtor scandaluri, în ultima perioadă, din cauza campaniei electorale. În opinia sa, ținta  a fost PSD.

Capotă susține că are peste 1000 de semnături ale angajaților SJU care au fost de acord să fie făcută acțiune în instanță și să fie depuse plângeri penale pe numele celor care ”au denigrat” activitatea spitalului. În opinia sa, este vorba despre un sabotaj.

Denisa Șuță, consilier județean PNL,  a cerut în mai multe rânduri  demisia lui Gigel Capotă. În ceea ce privește amenințarea cu judecata, Șuță spune că aleșii locali nu pot fi trași la răspundere în perioada mandatului.

Consilierul județean liberal Victor Banța spune că toate semnalele sale de alarmă privind activitatea de la Spitalului Județean s-au bazat pe documente și pe discuțiile purtate cu zeci de medici și pacienți.   

Liderul sindical Cristi Aldescu amintește că nu numai corpul de control al ministrului a confirmat că în spital sunt probleme ci și alte instituții ale statului.

Jurnalistul Claudiu Matei consideră ”un demers imoral” gestul lui Gigel Capotă de a face acțiuni în instanță împotriva celor care i-au contestat activitatea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here