SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

A sosit comisia de recepție! Romanescu vrea meci al NAȚIONALEI la inaugurarea STADIONULUI

Comisia de la Compania Națională de Investiții, care trebuie să facă recepția noului stadion municipal, a sosit, luni, la Târgu-Jiu.

Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, anunțase anterior că pe 23 septembrie începe recepția. La Târgu-Jiu a venit însuși directorul Companiei Naţionale de Investiţii, Adrian Cefalan.

”Îi aștept la mine pentru o primă întâlnire. Din discuțiile pe care le-am avut, în 3-4 zile fac constatările la fața locului, ulterior vor notifica constructorul dacă mai sunt lucrări de efectuat” a declarat primarul Marcel Romanescu, luni dimineață.

Pentru evenimentul de inaugurare a noului stadion, Primăria Târgu-Jiu are prevăzuți bani în bugetul din acest an. Primarul Romanescu  ar vrea și un meci al uneia dintre echipele naționale a României, seniori sau juniori.

După cum primarul Marcel Romanescu a anunțat, deja, spațiile comerciale din incinta noii arene vor fi scoase la licitație. Edilul ar vrea ca 10 din cele 40 de camere ale hotelului să fie păstrate pentru CSM. Cel mai probabil, McDonald’s va deschide un restaurant la stadion.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here