Stirile ZileiTârgu-Jiu

A sesizat Garda de Mediu! Cristian Toader Pasti: Dacă tragem linie la mandatul lui Marcel Romanescu, ZERO!

Cristian Toader Pasti îl invită pe Marcel Romanescu la dezbatere publică lângă… groapa de gunoi a Târgu-Jiului.

”Vreau să-l invit pe dl.Romanescu, la o dezbatere publică în zonele Tismana, Slobozia, Costache Negruzzi, unde mirosul de la groapa de gunoi este insuportabil. Gunoaiele de la Alba Iulia se aduc în Târgu-Jiu. În consiliul municipal am încercat să opresc acest lucru, poate vom reuși împreună” este mesajul postat de social-democrat, pe pagina de socializare.

Pasti zice că a sesizat Garda de Mediu privind mirosul și fumul gros care vin dinspre groapa de gunoi și cartierul Meteor.

Cristian Toader Pasti îl critică pe primarul Târgu-Jiului și pentru faptul că nu ia măsuri privind tăierea ambroziei, de pe câmpurile din apropierea gropii de gunoi. În plus, îl acuză că nu și-a îndeplinit promisiunile făcute în campania electorală din 2017.

”Dacă tragem linie la mandatul lui Marcel Romanescu, ZERO!” spune social-democratul.

În replică, Marcel Romanescu îi transmite lui Cristian Toader Pasti să-și întrebe colegii de la PSD de ce fostele administrații ale Târgu-Jiului au dat aprobări pentru construirea gropii de gunoi, în apropiere de locuințele din zona Bârsești.

Romanescu îi recomandă lui Pasti, care este și director al ADIA Gorj, având în subordine societatea Aparegio, să insiste pe lângă operator să aloce bani pentru investiții, la Târgu-Jiu, pentru rezolvarea problemelor cu apa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here