SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

A revenit ACASĂ! Florin Mergea: Am tot ce-mi doresc la Târgu-Jiu

Ediție eveniment a emisiunii Sportul Gorjean, marți seară. Marele tenismen Florin Mergea, fostul număr 7 mondial la dublu, s-a confesat, la Radio Infinit, despre familie și grija pentru micuțul Noah. Este cel mai mare sportiv pe care l-a dat Gorjul, în ultimii 30 de ani.  

Florin și soția Daiana au revenit la Târgu-Jiu, după ce au devenit părinți în octombrie, anul trecut, iar acum își modelează viața pentru binele celui mic.

”Ne-am întors la Târgu-Jiu pentru că este un mediu mult mai bun pentru Noah,  petrecem mai mult timp la aer curat, nu pierdem ore în trafic. Cu antrenamentele, îmi este mult mai ușor aici” a povestit Florin Mergea.

Florin Mergea a vorbit și despre soția Daiana, căreia îi datorează evoluția ca persoană și sportiv. În plus, îi este recunoscător pentru sprijinul acordat în momentele grele.   

Campionul gorjean a vorbit la Radio Infinit și despre părinți, pe care-i consideră piatra de temelie a carierei sale. Florin Mergea a ajuns foarte sus în tenis participând la foarte multe turnee încă de mic, o perioadă lungă neavând antrenor ci bazându-se doar pe sprijinul tatălui său.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here