Stirile ZileiTârgu-Jiu

A reizbucnit SCANDALUL! Romanescu: N-a fost promovat NIMENI din PNL Târgu Jiu! BPJ-ul folosit ca pluton de execuție!

A reizbucnit scandalul în PNL Gorj din cauza schimbărilor din minerit și energie! Primarul Marcel Romanescu a comentat, joi, că Biroul Politic Județean al partidului său se comportă ca ”un pluton de execuție” și că nu cunoaște nici măcar un sfert din oamenii promovați de PNL pe funcții, de la sosirea la guvernare.

Discuția cu jurnaliștii a pornit de la promovarea lui Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru, pe postul de director al Direcției Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Tatomir a fost, vreme de trei mandate, consilier PSD. Marcel Romanescu este nemulțumit că nu sunt selectați specialiști din cadrul PNL.

Romanescu a precizat că niciun om din cadrul organizației pe care o conduce, PNL Târgu-Jiu, nu a fost promovat în vreo funcție, de la sosirea partidului la guvernare.

Primarul Târgu-Jiului a comentat că deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, este cel care trebuie să-și asume răspunderea pentru numirile făcute în ultima perioadă.

Marcel Romanescu a mai spus și că nu cunoaște nici măcar un sfert din persoanele promovate de PNL Gorj în funcții.

”Nu știu de unde au fost parașutați! Sunt tot felul de indivizi care-și leagă numele de PNL doar pentru că este la guvernare”a comentat primarul Târgu Jiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

  1. […] că promovează persoane necunoscute în funcții cheie din instituții de stat. La un post de radio, Romanescu a spus că „deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, este cel care trebuie […]

Comment here