Din JudetStirile Zilei

A reînviat marca FRAM. Iulian Popescu: Sunt în contact cu posibilii investitori

Iulian Popescu, consilier de stat în Guvernul Cîțu, a participat la lansarea noii game de electrocansice FRAM. Fostul candidat PNL la președinția Consiliului Județean Gorj spune, pe Facebook, că a fost printre primii care au și cumpărat produse ale mărcii cu tradiție în județ, în perioada anilor ’60-’70, și că o linie de producție ar putea reapărea în Gorj.

“O gamă nouă de electrocasnice FRAM, un brand reînviat de Network One Distribution (NOD), a fost lansată și sunt bucuros să fiu printre primii cumpărători ai unei mărci cu tradiție în județul Gorj. Salut inițiativa firmei NOD de a da viață acestui brand și aștept ca aceste produse foarte frumoase să fie cât mai rapid produse la noi în Gorj. NOD are o strategie de revitalizare a mărcilor istorice românești, precum Diamant și Pegas, iar FRAM este parte din acest plan. În anii 60, autoritățile comuniste au mutat producția frigiderelor în Gorj, la Bumbești-Jiu. Este o dorință și un proiect mai vechi de-al meu, acela de a reuși să avem din nou produse FRAM în Gorj și sunt în contact permanent cu posibili investitori”, a notat, pe pagina de socializare, Iulian Popescu.

Comments (1)

  1. Cati ani aveai in anii ’60 sau ’70? Cred ca erai cam tanar sa fi cumparat frigidere Fram si biciclete Pegas. mai ales la Seuca, in tinutul uitat de timp. Ce destepti va credeti voi politicienii si ce prosti ne credeti pe noi. Sunteti toti niste excroci si mincinosi. Cu privire la marca ,, FRAM,, este doar un furt de marca si atat. O firma smechera din anturajul tau a furat marca Fram si o foloseste pentru a pacali clientii cu niste carcase de frigider facute pe vapor, in apele teritoriale chineze. Restul e doar,,,,,spaga, spaga si comisioane. De cand un consilier de STAT (degeaba) face reclama la furtul marcii Fram?

Comment here