Stirile ZileiTârgu-Jiu

A ratat postul de viceprimar. Tudor: Acum, domnul Messi să se aștepte…

Adrian Tudor a ratat postul de viceprimar al Târgu-Jiului iar, acum, pune tunurile pe Marcel Romanescu și Alin Văcaru.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a anunțat că optează pentru varianta Gabriel Coica- viceprimar și pentru alianță cu Pro România, în consiliul local.

”Am fost ofertat de Pro România când am plecat din PSD, dar Alin Văcaru face Crăciunul cu frații Romanescu și Revelionul cu Ciprian Florescu, nu puteam face campanie care să-i deranjeze” reacționează Adrian Tudor, care este de părere că Alin Văcaru ”i-a pus pe tavă” Pro România lui Marcel Romanescu.

De altfel, primarul liberal al Târgu-Jiului a afirmat că a făcut înțelegere cu partidul lui Ponta, pentru majoritate, încă din campania electorală.   

Tudor anunță că este hotărât să-i schimbe strategia de joc lui Messi al politicii gorjene, așa cum s-a autointitulat primarul Marcel Romanescu.  În plus, afirmă că Pro România este ”o remorcă a  intereselor de grup”.

Adrian Tudor mai spune că, deși Marcel Romanescu va avea majoritate simplă cu Pro România, lucrurile nu vor fi simple în Consiliul Local Târgu-jiu.  

Partidul Verde își stabilește, în aceste zile, candidații pentru alegerile parlamentare. Ștefan Ghimiși va fi primul la Senat iar, la Deputați, lista va fi deschisă de un reprezentant al societății civile, anunță Adrian Tudor.

buy chantix

antabuse

Comment here