LIFE

A murit tatăl Monicăi Gabor. Emil Gabor a făcut infarct și a fost deja înmormântat

A murit tatăl Monicăi Gabor, Emil Gabor, care avea de ceva vreme probleme cu sănătatea. El a suferit, acum trei zile, un infarct și a fost deja înmormântat.

Tatăl Monicăi Gabor, Emil Gabor, a murit în urma unui infarct și a fost deja înmormântat, relatează WowBiz. Din primele informații, Emil Gabor a făcut un infarct în casa în care locuia alături de altcineva. A suferit, de-a lungul timpului, de multe boli. Înainte de a se stinge din viață, tatăl surorilor Gabor a păţit tot felul de lucruri neplăcute. Nu doar că a fost uitat de lume, într-un apartament modest din Bacău, dar a fost și executat silit și a fost măcinat de boală și de dorul fiicelor lui.

„Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, spunea Emil Gabor, acum câteva luni.

Monica și Ramona își duc traiul departe de țară. Monica Gabor locuiește de ani buni de zile în SUA, acolo unde s-a și căsătorit cu Mr. Pink, cel alături de care crește doi copii: unul al ei (Irina), unul al lui. Ramona își petrece și ea timpul mai mult în străinătate, în special în Dubai. Singura fiică rămasă în țară este Alina, care locuiește la Bacău și care are grijă de creșterea celor doi copii ai ei.

Surorile Gabor și-au pierdut și mama, în 2013. Veronica Bulai și-a pierdut viața într-un mod teribil, după ce a fost strivită de un bolovan, în timpul unui pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here