Stirile ZileiTârgu-Jiu

A învins COVID-19. ”Am ieșit puțin cam șifonat, dar am ieșit viu”

Constantin Talabă, fost șef al Poliției Rutiere Gorj și ex-director al Spitalului Orășenesc Rovinari, a fost internat cu COVID-19 în spitalul pe care l-a condus.

”Cu ajutorul lui DUMNEZEU, al medicilor și întregului personal de la SPITALUL ROVINARI și nu în ultimul rând al vostru, al sutelor de încurajări primite în această perioadă grea, AM ÎNVINS! Am ieșit puțin cam șifonat din lupta cu VIRUSUL CORONA, dar am ieșit viu și primul meu gând a fost să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru puterea care mi-a dat-o și vouă, celor care mi-ați fost alături!” scrie Talabă pe pagina de socializare.

În urmă cu o săptămână, fostul manager al Spitalului Rovinari, transmitea, tot pe Facebook, că duce o bătălie aprigă cu COVID-19.

„CE ESTE VIAȚA? De la primul strigăt după naștere, până la despărțirea de lumea aceasta, VIAȚA ESTE O PERMANENTĂ LUPTĂ! De multe lupte și crâncene bătălii de am avut parte într-o viață dură, dar frumoasă! Acum duc o bătălie aprigă cu COVID-19, sprijinit de minunatul colectiv de cadre medicale de la SPITALUL ROVINARI. Sperăm ca împreună  să învingem! Doamne ajută!“, nota fostul șef din IPJ Gorj.

Constantin Talabă a fost șeful Poliției Rutiere Gorj și şef al Evidenţei Persoanelor Târgu-Jiu. În anul 2014, după ce a ieșit la pensie, acesta a fost numit la conducerea Spitalului Orășenesc din Rovinari. Și-a dat demisia din postul de director al spitalului din Rovinari în toamna anului 2016, invocând motive personale.

Comment here