Minerit și EnergieStirile Zilei

A intrat zâzania între protestatari. Tivig: Bunoaica se crede Miron Cozma. Bunoaica: Vrea să-mi taie capul!

Este scandal în Sindicatul Solidaritatea 2013, condus de Nicu Bunoaica. Unul dintre cei mai apropiați colaboratori, care i-a fost alături în cele peste 5 luni de proteste pentru reducerea vârstei de pensionare în cadrul Complexului Energetic Oltenia, Vasile Tivig, îl atacă dur.

Tivig s-a supărat din cauza limbajului pe care Bunoaica îl folosește în postările de pe pagina de socializare la adresa minerilor, dar și pentru că ar fi venit cu blesteme la adresa liderului sindical de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca.

Tivig crede că Nicu Bunoaica încearcă să-l imite pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, cu care ar ține legătura și l-ar sfătui ce să facă.

Vasile Tivig ar fi vrut ca protestul din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, pentru reducerea vârstei de pensionare, să nu înceteze până când legea nu era publicată în Monitor Oficial. Nicu Bunoaica a decis să-l încheie, vineri, după ce a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis.

În replică, Nicu Bunoaica spune că Vasile Tivig a început ”să simtă gustul de lider de sindicat”.

Bunoaica îl acuză pe Tivig că ține legătura cu liderii marilor sindicate din cadrul CE Oltenia.

”Vrea să-mi taie capul, este la dispoziția marilor lideri de sindicat” declară președintele Sindicatului Solidaritatea 2013.

Comments (1)

  1. Sa ti taie capul? Ce rost ar avea, ca tot gol este. Mai Bunoaica, pana la un loc pareai aplecat spre oameni dar dupa adoptarea legii ai devenit, brusc, alt ,,,,,om. Ti a luat succesul mintile. Asa sunt oamenii marunti, nu fac fata succesului, banilor sau functiilor. Mai ales cei analfabeti, ca tine. Cu atat mai mult, in cazul tau, esti si rau si lacom. Daca tot aveai succesul la picioare, ce draq mai aveai nevoie sa ti pui progenitura cea analfabeta vice la sindicat?

Comment here