Stirile ZileiTârgu-Jiu

A început războiul Rujan-Romanescu! ”E reprezentatul lui Tanti Dăncilă în Gorj!”

A început războiul Rujan-Romanescu la Târgu-Jiu. În cea mai lungă declarație acordată presei locale, de la învestirea în funcție,  prefectul de Gorj a anunțat, astăzi, că va ataca în contenciosul administrativ 3 hotărâri emise de Consiliul Local Târgu-Jiu și 4 dispoziții date de primarul Marcel Romanescu, referitoare la delegarea atribuțiilor către Ramona Nodea, Marius Ionescu și Grigore Jianu. În replică, Romanescu a afirmat că prefectul Cristinel Rujan este ”reprezentatul lui Tanti Dăncilă” în județ și s-a arătat deranjat că guvernarea PNL îl menține în funcție.

Într-o conferință de presă, Cristinel Rujan a anunțat că va ataca în contencios 3 hotărâri votate de Consiliul Local Târgu-Jiu:  una referitoare la Consiliul de Administrație al societății Edilitara, pe cea privind stabilirea atribuțiilor viceprimarilor în perioada în care primarul este în incapacitate temporară de muncă și o a treia referitoare la modificarea Regulamentului de Funcționare a Consiliului Local.  

Rujan a anunțat că va ataca în contencios și 4 dispoziții emisie de primarul Romanescu, care în opinia sa încalcă legea. Este vorba despre dispoziții de delegare a atribuțiilor.  

Prefectul de Gorj a explicat că atribuțiile primarului nu pot fi delegate în totalitate, întrucât mandatul ar fi golit de conținut.

Rujan a mai spus că atunci când primarul este plecat în delegații, ori se află în concediu de odihnă, exercitarea mandatului nu este afectată.

Marcel Romanescu a declarat că se aștepta la o astfel de reacție din partea prefectului de Gorj, în condițiile în care se apropie campania electorală pentru alegerile locale. Edilul liberal al Târgu-Jiului a comentat că se înțelegea mai bine cu Prefectura Gorj pe vremea în care PSD conducea guvernul.

Romanescu îl acuză pe Rujan că face jocurile PSD. Îl consideră ”reprezentatul lui Dăncilă în teritoriu”.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here