LIFE

A fost lansat primul trailer pentru „Wonder Woman 1984“

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru cel de-al doilea film „Wonder Woman“. Supereroina, interpretată de actriţa israeliană Gal Gadot, are un nou look, însă îşi menţine pasiunea pentru personajul jucat de Chris Pine.

„Ne-am dorit să o aducem pe Wonder Woman în lumea modernă“, a declarat regizoarea Patty Jenkins, înainte de a prezenta trailerul pentru „Wonder Woman 1984“ la o convenţie Comic Con din Brazilia, potrivit New York Times. Una dintre marile surprize dezvăluite de trailer este revenirea personajului Steve Trevor (Chris Pine), care părea că a murit în precedentul film. Pe de altă parte, sunt prezentate şi noi personaje: Maxwell Lord (Pedro Pascal), un rege nemilos, şi Barbara Minerva (Kristen Wiig), care este iniţial o prietenă a alter ego-ului Femeii Fantastice, Diana Prince, însă pe parcurs se transformă într-o răufăcătoare.

În trailerul pentru noul film „Wonder Woman“, eroina prezintă câteva dintre mişcările ei celebre, dar afişează şi un nou look – o armură din aur, accesorizată cu o pereche de aripi. Premiera „Wonder Woman 1984“ este programată pentru data de 5 iunie 2020.

„Wonder Woman“ s-a bucurat de un succes fulminant, depăşind estimările casei de producţie în privinţa vânzărilor şi doborând recorduri. A devenit cel mai bine vândut film regizat de o femeie şi filmul lansat vara, care a generat cele mai mari încasări la box office-ul american. La nivel global, „Wonder Woman“ are încasări de peste 800 de milioane de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here